Разпродажбите са перфектният момент, за да освежим летния си гардероб,

...
Разпродажбите са перфектният момент, за да освежим летния си гардероб,
Коментари Харесай

Съботен шопинг: Летните обувки, които си харесахме от намаленията в Zara, Massimo Dutti и H&M

Разпродажбите са съвършеният миг, с цел да освежим летния си дрешник, изключително що се отнася до обувките, които знаем, че можем да скъсаме от носене този сезон, само че пък има и възможност да обуем едвам един или два пъти. И в случай че комфортните бихме носили всекидневно, тъй като освен са модерно, само че и много комфортни, то елегантните сандали или чехли на ток оставяме за по-специални мотиви.

Затова пък са толкоз изящни, че няма по какъв начин да не се изкушим да си вземем най-малко един чифт, изключително от моделите с каишки към глезена. Да, каишките се завърнаха и при равните сандали – от време на време от кожа, различен път от въже, което пък носи толкоз морски заряд, че незабавно си представяме по какъв начин ги разхождаме по плажа.

Малкият и междинен ток е настоящ при чехлите, които можем да комбинираме както с обичаните си летни рокли, по този начин и с бермуди и. Цялата селекция от Zara, Massimo Dutti и H&M можете да разгледате в галерията ни, а за останалите аксесоари постоянно „ отскачаме “ до, където намираме страхотни находки за останалата част от тоалета си.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР