Разпределителят на националния ни волейболен отбор Георги Сеганов и неговият

...
Разпределителят на националния ни волейболен отбор Георги Сеганов и неговият
Коментари Харесай

Георги Сеганов и Халкбанк удариха третия в Турция

Разпределителят на националния ни волейболен тим Георги Сеганов и неговият Халкбанк (Анкара) реализираха 7-а победа в турската Лига 1. Сеганов и съотборниците му съумяха да се наложат над третия в подреждането Спор Тото (Анкара) с 3:1 (25:21, 25:13, 24:26, 26:24) в един от най-интересните мачове от междинния 16-и кръг, игран през днешния ден следобяд пред едвам 200 фенове в зала " Башкент " в турската столица.

Въпреки триумфа, Халкбанк остава на 7-о място във краткотрайното класиране с 25 точки след 7 победи и 9 загуби. В идващия 17-и кръг Сеганов и компания са посетители на Соргун Беледийе. Срещата е в събота (8 февруари) от 15,00 часа българско време.

Георги Сеганов изигра отличен мач за своя отбор и се регистрира 3 аса за триумфа. Най-полезни за Халкбанк пък бяха Дмитрий Бахов (1 блок, 2 аса, 52% успеваемост в офанзива и 49% положително посрещане) и Ефе Байрам ( 5 блока! , 41% успеваемост в офанзива и 46% положително посрещане) с по 17 точки за успеха. За отбора на Спорт Тото бразилецът Леонардо Ферейра До Нашименто бе над всички с 19 точки (1 ас, 58% успеваемост в офанзива и 41% положително посрещане), само че и това не бе задоволително за победа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР