Разпределител и централен блокировач са поредните две нови попълнения в

...
Разпределител и централен блокировач са поредните две нови попълнения в
Коментари Харесай

Пирин продължава със селекцията

Разпределител и централен блокировач са следващите две нови попълнения в селекцията на Пирин (Разлог) за новия сезон в Суперлигата при мъжете, оповестиха от клуба.

Към състава на разложани се причислява Константин Нечев, който играе на поста разпределител. Той е юношески национал, като е израсъл в школата на Славия. В кариерата си по-късно игра в Марек и Дунав (Русе), а през миналия шампионат от втория полусезон се завърна в състава на " белите ".

Другият новопривлечен е Стивън Димитров, централен блокировач. Той е висок 202 см и също е от школата на Славия, като бе съществена фигура в отбора през миналия шампионат.

Старши-треньорът Северин Димитров събира волейболистите на Пирин за старт на подготовката в понеделник, 24 август. До окончателното довеждане докрай на селекцията се чака да бъде притеглен още един играч, като неговото име ще бъде оповестено другата седмица.

Припомняме, че преди дни ВК Пирин подписа с някогашния национал Красимир Гайдарски, като селекцията преди този момент бе попълненнена с опитните волейболисти Александър Симеонов, Петър Христов и Стилиян Асенов.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР