Разпоредена е национала операция срещу битовата, конвенционалната престъпност и против

...
Разпоредена е национала операция срещу битовата, конвенционалната престъпност и против
Коментари Харесай

Започна мащабна акция на полицията в Благоевградско

Разпоредена е национала интервенция против битовата, стандартната престъпност и срещу нарушаване на политическите права на жителите. В интервенцията ще вземат присъединяване Национална агенция за приходите, Министерство на вътрешните работи, БАБХ, РДГ.
 БГНЕС
" Избрали сме неслучайно Разлог като град, в който да стартира интервенцията - повода е нечиста сделка с цените на дървата за огрев ". Това разгласи Георги Кандев, шеф на ОД на МВР-Благоевград.

Акцент в интервенцията ще са дърводобивни и дъвопреработвателни обекти, търговски обекти, в които се оферират акцизни артикули. От страна на Министерство на вътрешните работи ще вземат участие 45 чиновници на Министерство на вътрешните работи и 10 чиновници на жандармерията, чиновници на ОД  на Министерство на вътрешните работи и чиновници на Районно управление-Разлог.
 БГНЕС
От Национална агенция за приходите има 8 проверяващи, от БАБХ - 4, и от РДГ - 8 души. Проверяват се 24 обекта сега - компании и магазини, където е допустимо да има по този начин наречените „ бележници с версии “ .
 БГНЕС
" Има открити в един от магазините акцизни артикули без бандерол. Има арестуван от Разлог ", добави Кандев. Има инспекции и във компаниите за произвеждане на пелети. Служители на Министерство на вътрешните работи разпитват жители дали някой не ги е задължил да гласоподават, против несъмнено количество дърва.
 БГНЕС
Акцията протича в Разлог, Белица и Якоруда. Навсякъде ще продължи интервенцията в продължение на седмица в цялата област. „ Гласувайте за еди кого си и ще получите дърва “, е схемата, която работи.

Проверява се всеки, за който има сигнал за противозаконна активност. Има два случая на телефонни измами по скица за закупуване на дърва с предплащане " , уточни още Кандев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР