Разнообразието от спортни клубове у нас е изключително голямо. Фитнесът

...
Разнообразието от спортни клубове у нас е изключително голямо. Фитнесът
Коментари Харесай

Кой фитнес клуб у нас предлага най-много услуги?

Разнообразието от спортни клубове у нас е извънредно огромно. Фитнесът в последните години стана освен занимание, само че и метод на живот за десетки хиляди. За реализиране на оптимално положителни резултати е належащо да изберем най-подходящия клуб, в който да се усещаме удобно. Проучване измежду фитнес центровете у нас разкри безспорния номер 1, когато става дума за брой здравословни услуги под 1 покрив.

Едноличен водач в това отношение е първият и максимален клуб от веригата Pulse Fitness & Spa – Pulse Fitness & Spa Bulgaria. С комфортна локация в кв. Манастирски ливади и повърхност от над 5.500 кв.м., Pulse Fitness & Spa Bulgaria е истински “фитнес град ”, предан единствено и само на любовта към спорта и пълноценната отмора. Огромната площ и разнообразието от предлаганите услуги в клуба, както и близостта му до основни градски артерии, подсигуряват, че един път стъпили тук, няма да поискате да си тръгнете. Ето и от какво може да се възползвате:

Две обособени силови зони, всяка от които е ситуирана на цялостен етаж. Тук ще откриете уреди със свободни и регулируеми тежести, дъмбели, пудовки, лежанки и десетки аксесоари. Всички уреди са от най-високия клас на пазара и дават безчет благоприятни условия за по-разнообразни, динамични и ефикасни занимания.

Кардио зона с над 90 уреди, ориентирани към топенето на непотребни мазнини и тренирането на устойчивост. Зоната е остъклена с френски прозорци, което открива спираща дъха панорамна панорама към Витоша.



Функционални тренировки – клубът разполага с няколко разнообразни дребни и огромни зони за кондиционни занимания, в които можете както да загреете преди подготовка, по този начин и да проведете цялостна подготовка със лично тегло, пудовки, гирички, топки, ластици и други аксесоари.

Над 2.000 кв.м. спа център с десетки уреди, където ще постигнете цялостен вътрешен мир и успокоение. Тук можете да се отдадете на безчет разнообразни термо и хидротерапии или да релаксирате в разнообразните по тип кътове и стаи. На ваше разположение са вътрешен плувен басейн с 25 м. дължина, джакузи, римски топъл басейн, панорамна хималайска сауна, панорамна и арома парни бани, финландска сауна, няколко релакс зони с топли каменни кревати и VIP релакс зона.



Над 150 групови занимания на месец! Клубът разполага с две съвременно оборудвани зали за фитнес класове, в които се организират всекидневно тренировки. Залите са просторни и светли, с добра вентилация и огромен потенциал и оферират богат избор от занимания като P.BoxX, Cross Functional Bootcamp, Kangoo Jumps, Pilates, Yoga, Народни танци и доста други.

Spinning зала с 40 броя професионални уреди BH Spinning Bikes от последно потомство и специфичен мултимедиен екран, който пресъздава няколко разнообразни трасета за по­приятно и разнообразно протичане на заниманията. Зала за бокс и кикбокс с боксови чували и особено съоръжение с голям брой аксесоари за оптимална подготовка.



Ако това не Ви се коства задоволително, разполагаем са още масажно студио Marina Spa, солариум, протеинов и фреш бар, магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари, кинезитерапевтичен кабинет - Kin4You, автомивка и голям паркинг, на който клубните членове на Pulse имат опцията да паркират колите си гратис.

Pulse Fitness & Spa Bulgaria е място без аналог, където можете да постигнете смяна, здраве, персонален баланс и задоволеност посредством спорт по комфортен и наличен метод, пестейки време и непотребни старания, без да вършиме компромис с ритъма на огромния град.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР