Размерът и формата на бюста често пораждат опасения сред дамите,

...
Размерът и формата на бюста често пораждат опасения сред дамите,
Коментари Харесай

Разкриха как изглеждат перфектните женски гърди

Размерът и формата на бюста постоянно пораждат опасения измежду дамите, които се питат обезпокоеното дали гърдите им са задоволително обемни, стегнати или привлекателни, предава Дарик.

Проучване, направено във Англия, разкрива кои са желаните от мъжете размери и форми на женската гръд, написа в. " Дейли остарял ".

Допитването, обхванало 1100 представители на двата пола, демонстрира, че по-голямата част от жителите на Острова гледат одобрително на бюст, който се побира в сутиен с чашка C.

Д-р Гилбърт Лий, локален съветник по пластична хирургия, отбелязва, че това е и най-търсеният размер за корекции на бюста.

Разбивката по райони обаче разкрива, че жителите на Шотландия и Северна Ирландия ценят повече по-скромните гърди с размер на чашката B, до момента в който жителите на Югоизточна Англия гледат по-одобрително на дамите, чиито дадености се побират в сутиен с размер на чашката D.

По отношение на формата жителите на Острова ценят най-много окръгления бюст. В централните графства обаче по-висока оценка получават гърдите вид " камбанка ".

Възрастта също играе роля в желанията на британците. Според младото потомство на страната на възраст сред 16 и 20 години идеалният бюст е стегнат и атлетичен, до момента в който по-възрастните нямат нищо срещу дамските атрибути да са " по-разхлабени ".

 секси жена
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР