Разликата между ГЕРБ и БСП е над 8 процента в

...
Разликата между ГЕРБ и БСП е над 8 процента в
Коментари Харесай

ЦАМ огласи най-нови прогнозни данни за изборите 2 в 1, разликата е нестопяема!

Разликата сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия е над 8 % в интерес на партията на Бойко Борисов и тази разлика е нестопяема, сочи последното изследване на Центъра за разбори и маркетинг. На 24,2% от гласовете на хората може да разчита обединението ГЕРБ-СДС, а левите - на 15,8 на 100. Трета политическа мощ е „ Продължаваме промяната “ с 12,8%, сподели шефът на центъра Юлий Павлов.

"Коалиция "Продължаваме смяната “ е 13 насмалко. Следват "Има подобен народ " 11,7%, Движение за права и свободи - 11%, коалиция "Демократична България - обединяване " - 10,3. Коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме! " е с 3,2%, което значи, че все още не влиза. Всички останали са под 2 % ".

Според проучването на Центъра за разбори и маркетинг за Румен Радев споделят, че ще гласоподават 49,5%, за Анастас Герджиков - 22,3 на 100, а за Мустафа Карадайъ - 9,1 %. Юлий Павлов е на мнение, че Румен Радев мъчно ще завоюва президентските избори на първия тур, тъй като претендентите са доста и гласовете се разпиляват.

Прогнозата е, че балотажът ще е сред настоящия държавен глава и ректора на Софийския университет.

Проучването е извършено в интервала 6-10 октомври и е осъществено със лични средства на организацията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР