Различни наказания бяха наложени на трима души за държане на

...
Различни наказания бяха наложени на трима души за държане на
Коментари Харесай

Различни наказания бяха наложени на трима души за държане на наркотици във Варна

 Различни санкции бяха наложени на трима души за държане на опиати във Варна, оповестиха от пресслужбата на Районния съд.           

При профилирана полицейска инспекция на автомобил в региона на варненската автогара  на 20 юни 2017 год. се открива, че 29-годишен мъж носи у себе си топче с опиат. Назначената по делото експертизата потвърждава, че държаното от подсъдимия вещество е марихуана, на стойност към 30 лв.. Деянието съставлява незначителен случай. По силата на реализирано в правосъдна зала съглашение, на 29-годишния обвиняем бе наложено наказване " санкция “ в размер на 300 лв.. В негова тежест са и сторените по делото разходи.

Мъж на 35 години е заловен на 21 юни с.год. във Варна с няколко  опаковки в друг грамаж, съдържащи високорисков упоителен съставен елемент – метамфетамин. Наркотичните субстанции са на обща стойност към 120 лв.. Подсъдимият призна виновността си пред съда и вследствие на реализирано съглашение му бе наложено наказване от 4 месеца отнемане от независимост, отсрочено с 3 година изпитателен период. Той приема да заплати и направените по делото разходи.

Също за държане на опиат, Варненският областен съд наложи наказване от 9 месеца отнемане от независимост с 3 години изпитателен период на 26-годишен юноша, заловен с високорисково наркотично вещество на 17 март тази година. При инспекция у него е намерено пликче с марихуана, на стойност към 15 лв..

Веществените доказателства, съдържащи наркотични субстанции, се лишават в интерес на страната и следва да бъдат унищожени.Съдебните актове са дефинитивни.

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР