Различията между отделните формации в парламентарната група на Обединени патриотипродължава.

...
Различията между отделните формации в парламентарната група на Обединени патриотипродължава.
Коментари Харесай

Обединени патриоти отново на различни позиции - този път за АЕЦ Белене

Различията сред обособените обединения в парламентарната група на " Обединени патриоти " продължава. Причина за следващите разногласия стана изявление на водача на НФСБ и някогашен вицепремиер Валери Симеонов по време на чуването на енергийния министър Теменужка Петкова за АЕЦ " Белене ".
" Притеснително е, че НФСБ и Движение за права и свободи се пробват да поставят кол в колелата на АЕЦ „ Белене “. Това съобщи в персонално пояснение депутатът от „ Атака “ Павел Шопов.
Той уточни, че представител на НФСБ е задал въпроси, които не са били в положителна тенденция във връзка с плана АЕЦ „ Белене “.
Шопов визираше точно Валери Симеонов, който попита министърът на енергетиката Теменужка Петкова, дали има риск за националната ни сигурност след реализацията на плана.
„ Неслучайно приканвам политическите сили да продължат консенсуса и да оказваме помощ с въпросите си за тази огромна концепция “, сподели Шопов.
Той изиска персонално пояснение, откакто сътрудника му доктор Калин Поповски съобщи, че позицията на „ Атака “, изказана от Павел Шопов в поддръжка на АЕЦ „ Белене “ е същата като тази на Вътрешна македонска революционна организация.
В процедура по метода на водене водачът на НФСБ Валери Симеонов отговори индиректно на Шопов, като направи забележка на председателстващата съвещанието Нигяр Джафер, че е дала думата на народен представител за персонално пояснение, който не е бил персонално обиден. По думите му също по този начин Павел Шопов се е отклонил от тематиката на персоналното пояснение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР