Разкрития за акцията на магистрала “ТракияЧетирима с обвиненияТрафикант на 43-ма

...
Разкрития за акцията на магистрала “ТракияЧетирима с обвиненияТрафикант на 43-ма
Коментари Харесай

Трафикант спипан, след като не платил гориво

Разкрития за акцията на автомагистрала “Тракия ”
Четирима с обвинявания

Трафикант на 43-ма незаконни мигранти бил хванат, откакто заредил гориво на бензиностанция, не платил и избягал. Служителите на бензиностанцията подали сигнал в полицията и това бил мотивът униформените да го спрат за инспекция на автомагистрала “Тракия ” до Ихтиман в неделя и да открият в микробуса бежанците.

Сред мигрантите имало и 10 деца, две от които били на 8 и 12 години. “За благополучие всички са в положително положение, макар че не е могло да се планува в това пространство толкоз доста хора дали няма да пострадат в един миг ”, сподели окръжният прокурор на София Наталия Николова.

Четирима трафиканти пък са с повдигнати обвинявания за транспорт на незаконни мигранти във Видинско. Както “Труд news ” писа, в град Димово, на 30 км от граничната зона, бяха открити 24 лица от Афганистан. Мигрантите били превозени с товарен автомобил “Пежо ” и подсигурени с две пилотни коли. Четиримата трафиканти - българи на възраст от 32 година до 46 година, са вкарани в ареста за 72 часа. Съдът ще взема решение дали да останат за непрекъснато в ареста.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР