Разходка с препятствия упражнява всеки ден Весела Бабинова, видя HotArena.Младата

...
Разходка с препятствия упражнява всеки ден Весела Бабинова, видя HotArena.Младата
Коментари Харесай

Весела Бабинова в неравна битка със софийските подлези

Разходка с трудности упражнява всеки ден Весела Бабинова, видя HotArena.

Младата майка се оплаква, че води неравностойни битки със столичните тротоари, подлези, неналичието на асансьори или неработещите такива. Последната преживелица, която съумя да скапе деня на Весела, се разиграва в подлеза на ларгото. Актрисата ядосано показа, че асансьорът на метростанция " Сердика " не работи. На Бабинова й се наложи да се сблъска за следващ път със стълби и ескалатори, където би трябвало да мъкне тежката количка с десетмесечната й щерка вътре. Кошмарите в подлезите не престават с релсите за бебешки колички, които са неизползваеми. Стълбите наподобяват като неизпълним връх освен за Весела, само че и за всички майки в столицата. 

В опит да излезе от метростанцията и да премине от другата страна на булеварда, Бабинова се натъква и на друга изненада, която я шашва - мъже, които я подминават и не й оказват помощ да смъкна щерка си Йоана. Звездата изрази благодарността си към две дами, които се втурват да подвигат дружно с нея тежката количка и да я придвижат по ексалатора, където бабинова акцентира, че е неразрешено. Макар да се пробва да живее по разпоредбите, на Весела постоянно й се постанова да се сблъсква със суровата реалност на майчините несгоди. 

Весела роптае против ръководството на Столична община и разрушените тротоари в града. Бабинова и Луиза Григорова-Макариев, които родиха и в един и същи ден, постоянно джиткат в центъра с децата си, пускат видеа в обществените мрежи и разкриват с какви трудности се сблъскват, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР