Разгулния сексуален живот на сина на брата на българския княз

...
Разгулния сексуален живот на сина на брата на българския княз
Коментари Харесай

Племенник на Батенберг: С жена ми минавахме през чужди легла

Разгулния полов живот на сина на брата на българския княз Александър І разказва " Дейли Мейл ", представен от 24 часа.


Сватбата им бе през 1922 година. Кралят и кралицата са били на нея. Принцът на Уелс бе кум.

Младоженецът, правнук на кралица Виктория, е Луис Маунтбатън. Той е наследник на принц Лудвиг Александър декор Батенберг (брат на княз Александър I Батенберг) и принцеса Виктория Хесен-Дармщатска (внучка на кралица Виктория).

Името му е заменено през Първата международна война от княз Батенберг, защото мислел, че неговото е прекомерно немско.

Булката е Едвина Ашли, една от най-заможните наследнички в света по това време. Нейното родословие бе също толкоз впечатляващо като това на Луис. В нейното родословие се срещат персони като американската принцеса Покахонтас и английския министър председател през 19-и век лорд Палмерстън, написа " Дейли мейл ".

Маунтбатън чува за първи път за Едвина от собствен другар, който я разказва като " големи сини очи, привлекателна коса, невероятна фигура и страхотни крайници... всички млади мъже са луди по нея ", излиза наяве от описа на журналиста Андрю Лоуни, оповестен в нова книга.

По това време тя отхвърля вниманието на всевъзможни мъже. Възрастен офицер й предлага брак и Едвина има намерение да одобри, само че " на закуска взема решение, че той наподобява на жаба и отхвърля ".

Когато се срещат с Маунтбатън привличането е незабавно и от двете страни. Четири месеца след запознанството им той й предлага брак на Свети Валентин.

Дики, както Луис е бил прочут измежду другари и близки, " беше благополучен, колкото не сме си и представяли ". Той написа затрогващо на своята обичана, обещавайки й безконечна обич и възхвалявайки елементи от тялото й, които към този момент имал достойнството да види, както и гърдите й, които наричал Мут и Джеф.

Неговата приятност продължава и след сватбата. " Чудесно е да си женен ", споделя на майка си.

" Аз и Едвина прекарахме брака си, преминавайки през непознати кревати ", признава по-късно Маунтбатън.

Нейната първа спекулация стартира през 1925 година, макар че Дики не знае нищо за това в продължение на месеци. В последна сметка принцът на Уелс му споделя „ странна история за Едвина “.

Още тогава Маунтбатън отхвърля да повярва, само че напълно скоро е задължен да се оправи с редица изневери на брачната половинка си.

Още по тематиката четете ТУК

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР