Разгромът на Тотнъм с 2:7 от Байерн Мюнхен в Шампионската

...
Разгромът на Тотнъм с 2:7 от Байерн Мюнхен в Шампионската
Коментари Харесай

След 2:7 - първи ас на Тотнъм заговори за бягство

Разгромът на Тотнъм с 2:7 от Байерн Мюнхен в Шампионската лига, както и другите неудачни резултати за „ шпорите” напоследък, може би направиха това, от което най-вече се притесняват почитателите на тима – накараха един от водещите играчи на отбора да се замисли за бягство. Агентът на острието Хьон-Мин Сон напълно намерено призна, че неговият клиент един ден може да се озове в Наполи.

Корейският национал се утвърди като международна звезда точно с изявите си в Северен Лондон през последните сезони. Липсата на титли обаче, както и много неуверената форма на Спърс от началото на сегашния сезон, стартират да оказват въздействие. Така се стигна до признанието на сътрудника Тийс Билемайстер, че Наполи е една много атрактивна дестинация пред 27-годишния футболист, в случай че той реши, че е завършил на „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм”.

„ Никога не съм осъществявал трансфер на състезател в Наполи, а би ми се желало, тъй като Марадона – моят обичан футболист – игра за тях”, разяснява Билемайстер. „ Имал съм диалози с Наполи в предишното, с шефове, които към този момент не са в клуба. Мисля да се възползвам от двата им идни дуела против Залцбург (в Шампионската лига – б.р.), с цел да поговоря още веднъж с тях.”

„ Колкото до Сон в Наполи – за какво не? Никога не казваш „ никога” във футбола. Сон харесва Италия, храната и италианците. Няма да е елементарно да го купите от Тотнъм, тъй като коства доста пари, но един ден – кой знае?”, многозначително съобщи сътрудникът на корейския нападател.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР