Разградският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура-Разград, Гинка

...
Разградският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура-Разград, Гинка
Коментари Харесай

Осъдиха трима за отвличане на непълнолетно момиче

 Разградският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура-Разград, Гинка Х., Асан Х. и С. Х. от Русе и техните юристи, с което тримата се признават за отговорни в отвличането на момиче, ненавършило 18-годишна възраст.

Процедурата бе приложена, откакто те признаха виновността си, а Разградският областен съд, утвърди съглашението, откакто реши, че същото не опонира на закона и морала.

Страните по делото одобриха за несъмнено открито, че на 05.10.2020 година в с. Беловец, обл. Разград, по ул. " Васил Левски “, в съучастничество като съизвършители, тримата отвлекли момиче, което не е навършило 18 години.

За осъщественото закононарушение Гинка Х. и Асан Х. одобриха да изтърпят наказване " отнемане от независимост “ за период от 3 години, чието осъществяване да бъде отсрочено с изпитателен период от 5 години. Възпитателната работа с тях съдът разпореди на началника на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи Русе.

Наказанието на малолетния С. Х. е 2 години " отнемане от независимост “, което съдът отсрочи с изпитателен период от 3 години. Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни в Русе ще провежда полагането на възпитателни грижи по отношение на него.

Постановеният правосъден акт е финален, не предстои на инспекция от по-горна инстанция и има последствията на влезнала в действие присъда.

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР