Разград. За поредна година в навечерието на Великденските празници БСП

...
Разград. За поредна година в навечерието на Великденските празници БСП
Коментари Харесай

БСП - Разград проведе кампания „Солидарен Великден“

Разград. За поредна година в навечерието на Великденските празници Българска социалистическа партия - Разград подари хранителни пакети на 150 нуждаещи се фамилии от община Разград. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . И тази година локалната самодейност е част от Националната дарителска акция на Българска социалистическа партия „ Солидарен Великден “. Ефективната помощ прави вероятни празниците на хиляди семейства и самотни хора. Целта е по едно и също време да се покаже съпричастност и взаимност с нуждаещите се, само че и да се поддържа родното произвеждане. Всички дарявани артикули са от български генезис.

Дарението е ориентирано към извънредно нуждаещи се, към фамилии, останали без приходи, възрастни хора с ниски пенсии и самотни хора. То е обезпечено от заместител кмета и общински ръководител на Българска социалистическа партия Добрин Добрев, общинските съветници от Българска социалистическа партия, членовете на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия - Разград, кмета на общината Денчо Бояджиев, ръководителя на Общинския съвет Стоян Ненчев.

Българска социалистическа партия - Разград се обръща към жителите на Община Разград с пожелания за здраве и благоденствие, щастливи и споделени с обичаните хора празнични дни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР