Разград. Трима мъже са установени на територията на резервата Воден

...
Разград. Трима мъже са установени на територията на резервата Воден
Коментари Харесай

Трима бракониери са заловени в резерват „Воден”

Разград. Трима мъже са открити на територията на резервата „ Воден ” през нощта на 14 септември. Това оповестиха от ОДМВР - Разград .

След сигнал от чиновници на ловното стопанство и подхванати незабавни оперативно-издирвателни дейности в село Дянково е спрян джип „ Тойота ”, с който тримата се придвижвали. В автомобила са открити ловна карабина, заглушител,уреди за нощно виждане и оптика, благосъстоятелност на 50-годишния от Разград. Той е арестуван за период от 24 часа. Съпричастността на другите двама – 27-годишен от Разград и 43-годишен от Габрово към осъщественото закононарушение е в развой на определяне.

В хода на процесуално-следствените дейности под управлението на Районна прокуратура – Разград са осъществени претърсвания на два адреса в град Разград и село Ушинци. Криминалистите намерили и иззели препарирани птици от редки и предпазени типове, кожи на животни и други ловни титли. Води се следствие за закононарушение по чл.237, ал.1 от Наказателен кодекс. Работата по случая продължава.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР