Разград. Страхът си отиде. Огромен страх у хората, особено в

...
Разград. Страхът си отиде. Огромен страх у хората, особено в
Коментари Харесай

Цветан Цветанов, „Републиканци за България“: Страхът си отиде, в тази надпревара сме равнопоставени

Разград. „ Страхът си отиде. Огромен боязън у хората, изключително в така наречен смесени региони. Няма ги репресиите против бизнесмени и хора от администрацията да работят единствено за една избрана политическа групировка. Чувам го от доста хора на срещите си с тях: в този момент ще гласоподават за „ Републиканци за България “. В конкуренцията за 46-то Народно заседание сме равнопоставени “. Това сподели в Разград ръководителят на „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов, оповестиха от пресцентъра на партията . В Разград той показа листата на партията за изборите на 11 юли.

„ За мен е огромна чест и наслаждение, че за два месеца успяхме дружно да създадем един извънредно мощен тим от млади, енергични и неизкушени до неотдавна от политиката момчета и девойки. Убеден съм – това е капацитетът, който може да бъде развъртян и за бъдещето на Разградска област “, уточни Цветанов. Според него те могат да увлекат хората да гласоподават на 11 юли, с №21 в интегралната бюлетина. „ В 2021-ва година, на 21-ви век “, предвижда ръководителят на партията.

Водач на листата е Джейхан Хюсеинов, инженер по биотехнологии, 38-годишен, роден и израснал в Разград. В момента е в частния бранш. Джейхан прикани хората за гласоподават за тях, тъй като тогава ще може да се построи страна с правила. Втори в листата е Сергей Русев, занимава се с отглеждане на животни, а третата и четвъртата са Нигяр Рашид и Сюзан Исмаилова, също представители на частния бранш.

„ Предлагаме решения, които да обединят всички участници в политическия живот на страната. Обратното на това, което виждаме – ненавист към политическия конкурент, “ стартира представянето на програмата на „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов.

Според него партията стъпва на многообразието на етносите у нас, само че като изцяло равнопоставени и това дава по-добрия небосвод за развиването на страната. Обсъждането на това – българин или турчин ще е лидер на листа, Цветанов дефинира като доста некомфортно за него, тъй като значим е не произходът, а качествата и капацитетът на индивида.

Но и секторни политики може да сплотяват хората. На това още веднъж залагат „ Републиканци за България “. Първата е електронното ръководство като поръчител за бистрота на ръководството и ограничение само че корупцията. „ В момента в страната се оферират 38 000 административни услуги и това би трябвало да бъде прекъснато, тъй като е убийствено за бизнеса, товари всеки жител у нас и храни голяма администрация “, съобщи Цветанов.

По думите му актуализацията на пенсиите минава през актуализация на бюджета, нещо, което не съумя да стори 45-то Народно заседание. Сред целите на „ Републиканци за България “ е и поддръжката на микро, дребния и междинния бизнес, чиито представители са и хората в разградска листа.
Според него единственото нещо, което „ Републиканци за България “ не биха създали, е да трансформират евроатлантическия курс на страната.
Очакванията на ръководителя на „ Републиканци за България “ за идващия парламент са да има ясни цели: актуализация на бюджета; оптималната поддръжка за всяко едно държавно управление и помощ от всеки с интернационалните му контакти в Европейския парламент или Европейската комисия, за по-бързото одобрение на Плана за възобновяване и резистентност.

В Разград бе и лидерът на листата в Русе – 28-годишният Петър Дяков. Цветан Цветанов предвижда, че той, лидерът в Разград Джейхан Хюсеинов и краткотрайният регионален координатор Октай Джафер могат да изградят мост за съдействие и поддръжка сред двете прилежащи области.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР