Разград. 300 са общо нарушенията на Закона за движение по

...
Разград. 300 са общо нарушенията на Закона за движение по
Коментари Харесай

300 са общо нарушенията на Закона за движение по пътищата, установени в област Разград, в периода от 17 до 23 януари

Разград. 300 са общо нарушаванията на Закона за придвижване по пътищата, открити в област Разград, интервала от 17 до 23 януари 2022 година. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Разград . През посочената седмица eкипите на „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Разград са съставили 267 фиша и 55 акта. Два от актовете са издадени на неправоспособни водачи. По време на профилираната полицейска интервенция по сигурност на придвижването, която се организира от 21 до 30 януари, са глобени 10 пешеходци.

Установени са трима водачи, седнали зад кормилото след приложимост на алкохол. При един от тях концентрацията е била над 1,2 промила. Прекратени са регистрациите на пет моторни транспортни средства – в два от случаите повода е недееспособност на водачите, в други два –употребата на алкохол от страна на водачите и в един - използването на наркотични субстанции.

През посочената седмица е записано едно пътно-транспортно произшествие, при което един човек е потърпевш, сочи още статистиката на „ Пътна полиция “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР