Разгневени родители атакуваха училищните правила, които принуждават децата винаги да

...
Разгневени родители атакуваха училищните правила, които принуждават децата винаги да
Коментари Харесай

Училище задължава децата винаги да са усмихнати

Разгневени родители нападнаха учебните правила, които принуждават децата постоянно да се усмихват, в никакъв случай да не гледат през прозорците, заяви в. „ Сън “.

Новите правила, приложени от шеф в Мелтън Моубрей, Лестършир, разделиха родителите, откакто бяха изпратени преди завръщането на учениците в учебно заведение през септември, съобщи БГНЕС.
 Над 1300 четвъртокласници с късмет за банкет в гимназия Над 1300 четвъртокласници с късмет за банкет в гимназия
1329 са местата в държавния план-прием в 5-и клас. Това сочат данни на просветителното министерство, предоставени на " Монитор “. Т...

Според разпоредбите, избрани от новоназначения началник на колежа „ Джон Фернели “ Натали Тийс, от учениците ще се чака „ постоянно да се усмихват “ и да се научат да реагират на поредност от команди, подавани от личния състав.

Освен това те би трябвало, когато влизат в класната стая, „ в никакъв случай да не не помнят да кажат сър или госпожо “, постоянно да седят изправени и би трябвало да „ благодарят на учителя си за урока “, когато излизат от стаята.

Отиването до тоалетната по време на час е неразрешено, както и ходенето в група от повече от двама души и гледането през прозорците по време на часовете.

На учениците не е разрешено да се обръщат, в случай че са разсеяни от звук или други сходни, и се чака да поддържат зрителен контакт с учителя, когато приказват.
 Във Англия може да бъде препоръчана ваксина на по-големите възпитаници Във Англия може да бъде препоръчана ваксина на по-големите възпитаници
На по-големите възпитаници в Обединеното кралство може да бъде препоръчана ваксина против COVID-19 преди началото на идната образователна година...

Децата би трябвало да чакат, с цел да им бъде казано, че могат да вземат писалка или линийка и в случай че учителят ги поздрави със „ здравей “, те би трябвало да се уверят, че дават отговор жизнерадостно.

Списъкът с нови правила провокира шумотевица измежду родителите и накара някои да вършат съпоставения сравнят новите правила с епизоди от книгите за Хари Потър.

Някои недоволни родители стигнаха до такава степен, че споделяха във Facebook фотоси на нацистки бойци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР