Раздялата на Петканови явно се отразява повече от перфектно на

...
Раздялата на Петканови явно се отразява повече от перфектно на
Коментари Харесай

Петканова се опаричи, вижте какъв звяр си купи

Раздялата на Петканови очевидно се отразява повече от съвършено на самата Александра, която всички приказват, че е зарязана от Даниел. И в случай че до през вчерашния ден тя ревеше за проваления брак, то в този момент сияе от благополучие, тъй като си има чисто нова кола. Инфлуенсърката не пропусна персонално да се похвали със скъпата си облага, а точно бял джип "Субару ".

"Купих си кола!!! Леле...толкова съм щастлива и горда! От няколко месеца бях в търсене на комфортна кола за мен и Габриел, която да е с 4 порти, огромен багажник, да се побира в гаража ни и да е лесна за поддръжка. Чувството да си самостоятелен и да имаш опцията да работиш, това което обичаш е неописуемо. Напоследък се изучавам да не отсрочвам нито с ден значимите решения в моя живот и да работя. Дава страхотни резултати! ", написа Алекс в Инстаграм профила си.

Припомняме ви, че преди по-малко от година Даниел подари на половинката си Dodge Challenger, на стойност 48 000 лв., само че откакто се разделиха дефинитивно си взе колата назад. Алекс обаче сподели, че може и сама да си купи автомобил и ето го доказателството резултат на много инфлуенсърски труд.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР