Разделени ли са Благой Георгиев и Златка Райкова, се питат

...
Разделени ли са Благой Георгиев и Златка Райкова, се питат
Коментари Харесай

Благо и Златка се разделиха, той си има нова

Разделени ли са Благой Георгиев и Златка Райкова, се питат почитателите на двойката. Мълвата за провал в връзките им се разнесе преди към седмица, като стана ясно, че двамата към този момент даже не се следват в Инстаграм. А знаем, че в днешно време това приказва доста.

Слуховете, че Златка към този момент е сингъл, бяха подсилени от обстоятелството, че русокоската се подвизава по нощните клубове, в това число и на отмора във Велинград, без Благо. Последният им общ кадър, който Райкова е споделила в мрежата датира от 3-ти февруари и е от пътешествието им до Малдивите. Говори се, че двойката се е разделила тъкмо след края на почивката, а мотивът за края на любовта им е трети човек.

Според слуховете, Златка е хванала Благой да води преписка с няколко дами в мрежата, само че очевидно той към този момент си има нова годеница. Футболистът бил видян в компанията на секси кокона, която обаче не е толкоз известна. Двамата били видяни да си разменят любовни милувки в столичен ресторант.

За момента грижите за детето на Златка и Благо са поделени сред двамата родители. А коя е новата дама до Благой - към момента не е известно.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР