Разбирам кризисната ви ситуация за вътрешните ви противоречия за това,

...
Разбирам кризисната ви ситуация за вътрешните ви противоречия за това,
Коментари Харесай

Цветанов отговори на Нинова

Разбирам спешната ви обстановка за вътрешните ви несъгласия за това, че народни представители вземат решение да вършат бизнес, а вие не можете да обясните за какво критикувате държавното управление, че средата за бизнес в България е нечиста. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в декларация в отговор на апела на Българска социалистическа партия ръководещите да дефинират отношението си към Китай, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

„ Питам Българска социалистическа партия това спешен пиар ли е, с цел да избегнете следващото си пояснение за Таско Ерменков и Крим. Искам да чуя позицията ви за анексирането на Крим, за икономическите наказания против Русия, за позицията на президента Радев на Варшавската конференция “, разгласи той.

„ Няма по какъв начин да обясните напускането на Спас Панчев и другия депутат от „ Земеделски съюз “, обърна се Цветанов към опозицията.

„ Приложихте всички разновидности, с цел да можете да го върнете при вас. С сходни силови дейности няма по какъв начин да се получи демократичността, която казвате, че имате “, сподели още той.

Винаги имам разговор с ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов, сходни внушения за несъгласия са несъстоятелни, съобщи още Цветанов.

„ Това не е Българска социалистическа партия, там вие си имате вашия проблем. Наблюдаваме представителите Божанков, Зарков, само че желаеме да чуем и Мерджанов “, съобщи той.

„ Недейте да се грижите за микроклимата в ГЕРБ, той е на извънредно положително равнище и висота. Вие може единствено да се стараете да постигнете най-малко 50% от тази среда на разговор и почитание “, обърна се Цветанов към Българска социалистическа партия.

„ Колеги от Българска социалистическа партия, мислете за вашата партия. Г-жо Нинова, искам ви триумф за тази борба, която водите във вашата политическа партия. В партия ГЕРБ има ръководител, това е Бойко Борисов ", разгласи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР