Разбирам, че Ивет Добромирова го играе някаква около Лозан Панов.

...
Разбирам, че Ивет Добромирова го играе някаква около Лозан Панов.
Коментари Харесай

Асен Генов за пиарката на Божков и Лозан Панов: Само идиот би позволил на Ивет Добромирова да прави нещо в кампанията му

Разбирам, че Ивет Добромирова го играе някаква към Лозан Панов. Добромирова не е способна да продуцира качествено политическо обръщение. Освен, че е най-малко декада зад действителността, тя просто не може да приказва на актуалния гласоподавател. Това разяснява на страницата си във Facebook протестърът Асен Генов. Той намерено показва недоумението си от явно " странната " пиар акция, която Добромирова спретва за кандидат-президентската двойка Лозан Панов - Мария Касимова-Моасе. Пиарката на Васил Божков е намерила нова хранилка и бърза да " намаже " от предизборната еуфория.

Ето какво декларира още Асен Генов на страницата си във Facebook:

Ако клипът с Уиндоус ХР и Лозан Панов не увери никого в това, че Ивет просто не става - ситуацията е неспасяемо. Помня Ивет още от 2013 и Протестна мрежа. Винаги, постоянно нещата са се случвали не посредством, а макар нейните старания.
свързани новини100655на 16.05.2021108428на 11.03.2021
Ще го кажа по този начин - единствено глупак би разрешил на Добромирова да прави каквото и да е, даже да носи кафета по време на президентска акция.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР