Разберете защо съпругата на Силвестър Сталоун иска развод Умишлено прахосване

...
Разберете защо съпругата на Силвестър Сталоун иска развод Умишлено прахосване
Коментари Харесай

Защо съпругата на Силвестър Сталоун иска развод?

Разберете за какво брачната половинка на Силвестър Сталоун желае бракоразвод

" Умишлено хабене на фамилна благосъстоятелност, което се отрази отрицателно на финансовото положение на фамилията ” е претекстът на . Изданието Page Six разкри нови детайлности към новината за развода.

В молбата й за развода, подадена в окръг Палм Бийч, щата Флорида, са желае финансова отплата, както и възбрана на Сталоун да се разпорежда с активи по време на правосъдното производството.

Съдебните документи написа още, че Дженифър желае " заслужено делене на взаимно добитата благосъстоятелност " и единственото потребление на имението на фамилията им в Палм Бийч, което има седем спални и 10 бани, както и частен плаж, док и къща за посетители, до момента в който трае процеса. Освен това Дженифър желае да върне моминското си име.

Слуховете за развода на двойката се появиха тази седмица, откакто стана известно, че Сталоун е развалил татуировката на рамото си с лика на жена си. На мястото на портрета на Дженифър се появи изображението на куче. Въпреки това, както сподели пиарът на Сталоун Мишел Бега, артистът сподели, че това е несполучлива промяна на татуировката с облика на брачната половинка му.

„ Ние спокойно и конфиденциално решаваме персонални проблеми ”, сподели артистът посредством своя представител.

Флавин също загатна за раздялата, като разгласява в Instagram пост с дъщерите си на 10 август:

„ Тези девойки са ми приоритет. Нищо друго няма значение. Ние четиримата вечно “, написа тя и се отписа от Сталоун в Instagram.

Сталоун разяснява новината пред TMZ, отбелязвайки, че той и брачната половинка му постоянно са се карали, а последният им спор е бил поради куче – същото, чийто облик се е появило на рамото му. Актьорът обаче означи, че не това е повода за раздялата.

„ Не се разведохме поради подобен банален спор. Просто тръгнахме в разнообразни направления. Много почитам Дженифър. Винаги ще я обичам. Тя е невероятна жена. Тя е най-хубавият човек, който съм срещал ”.

 Силвестър Сталоун Дженифър Флавин

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин се ожениха през 1997 година Двамата имат дъщери София, Систин и Скарлет . Преди това артистът беше женен два пъти. Първата му брачна половинка беше актрисата Саша Зак, от която има синове Сейдж и Серхио, само че през 1985 година те се разведоха. Малко след развода той се дами за моделката и актриса Бриджит Нилсен, с която живя две години.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР