Районният съд във Варна осъди 24-годишна жена, отнела противозаконно чужд

...
Районният съд във Варна осъди 24-годишна жена, отнела противозаконно чужд
Коментари Харесай

Районен съд – Варна осъди 24-годишна жена, отнела противозаконно чужд автомобил

Районният съд във Варна осъди 24-годишна жена, лишила незаконно непознат автомобил във варненско село предходната година, оповестиха от пресслужбата на институцията за Moreto.net.

 

Противозаконното лишаване на колата е осъществено вечерта на 10 против 11 февруари.

По това време подсъдимата била на посетители в своя близка, само че свършила цигарите и тъй като магазинът в селото към този момент бил затворен, тя решила да потърси оставено отключено транспортно средство за напредване до Варна. 2

4-годишната жена попаднала на незаключен автомобил с ремарке, разкрила ключа за стартера и дружно с домакинята си потеглила към града. По пътя подсъдимата откачила шумното ремарке и го изоставила. По-късно, към този момент на прибиране по противоположния път към селото, непознатият автомобил угаснал заради липса на гориво.

При опитите на подсъдимата да възпламени мотора и да приведе още веднъж колата в придвижване, се развалил стартерът. Тя изоставила без контрол колата, а на сутринта комшия на пострадалия притежател разпознал автомобила му и разкаченото по пътя ремарке и му позвънил. За случая била известена полицията. Противозаконно отнетото непознато моторно транспортно средство е на стойност 5400 лв., като то е било оставено без контрол на пътя и с последвала по него щета за към 50 лв..

24-годишната жена е с чисто правосъдно минало. По силата на реализирано сред страните в правосъдна зала съглашение с самопризнание на виновността, което съдът утвърди, на подсъдимата бе наложено наказване от 8 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години. В нейна тежест са и направените по делото разходи за над 1000 лв.. Съдебният акт е финален.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР