Районният съд в Дупница одобри споразумение между Районната прокуратура в

...
Районният съд в Дупница одобри споразумение между Районната прокуратура в
Коментари Харесай

Злати Златев – Златистия се споразумя със съда

Районният съд в Дупница утвърди съглашение сред Районната прокуратура в града и Злати Златев – Златистия, с което той се признава за отговорен в три закононарушения и ще лежи 10 месеца в пандиза, оповестиха от Съда.

Със съглашението Златев признава, че е карал в нетрезво положение, незаконно е развалил непозната недвижима движимост и е направил непристойни дейности.

На 14 декември към 23:20 ч. той мина през спусната преграда при полицейското ръководство в Дупница с лек автомобил мерцедес, който управляваше след приложимост на алкохол.

Златев излезе предварително от пандиза, където излежаваше присъда от 15 години за убийството на предприемача Любомир Мантарков. Впоследствие беше заловен да кара джипа си с подправена брошура.

С постигнатото съглашение Златев се съгласява да изтърпи настрана неизтърпяната част от избраното му общо наказване по частно наказателно дело и по дело от общ темперамент, а точно „ отнемане от независимост “ за период от 10 месеца, което следва да бъде изтърпяно при първичен непоколебим режим, както и отнемане от право да ръководи МПС за период от една година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР