Районната прокуратура – Видин внесе за разглеждане в съда обвинителен

...
Районната прокуратура – Видин внесе за разглеждане в съда обвинителен
Коментари Харесай

Двама карали ученичка да проституира, давали ѝ джобни и храна

Районната прокуратура – Видин внесе за разглеждане в съда обвинителен акт против В.В. и Л.В. Обвиняемите са осъждани.

През февруари мъжете се срещнали с 14-годишна ученичка. Заедно посещавали заведения, купували ѝ храна и питиета, давали ѝ джобни пари. Не след дълго ѝ предложили да печели пари като проституира. Момичето отказало. След този случай траяли да се виждат, както и да склоняват малолетната към даване на полови услуги против възнаграждение, заяви Апелативната прокуратура - София.

От март до април 2021 година обвинените убеждавали и стимулирали ученичката да реализира полови контакти с разнообразни мъже против авансово уговорено от тях възнаграждение. Съдействали посредством намиране на клиенти, разгласили публикация в интернет уебсайт, водели я и я прибирали от разнообразни адреси, осигурявали транспорт. Често вземали момичето от учебно заведение, заради което то имало доста неизвинени отсъствия.

Пострадалата не споделила с никого от околните си с какво се занимава. Била принуждавана да дава полови услуги посредством закани. Бащата на 14-годишното момиче, който работел в Германия, схванал за протичащото се с щерка му. Върнал се в страната и подал сигнал в полицията.

В хода на следствието са били събрани доказателства против двамата мъже. Престъпленията са осъществявани с користна цел – мъжете получавали част от сумите, заплащани от " клиентите " на момичето.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР