Районната прокуратура в Козлодуй внесе повторно обвинителен акт срещу осъдения

...
Районната прокуратура в Козлодуй внесе повторно обвинителен акт срещу осъдения
Коментари Харесай

Изверг от Хайредин садистично изнасилил 17-годишна

Районната прокуратура в Козлодуй внесе наново обвинителен акт против наказания на първа инстанция за опит за ликвидиране Евстати Евстатиев. Този път младият мъж ще бъде изправен пред Темида поради обезчестяване, блудничество, нанасяне на лека телесна щета и заканване на малолетно момиче.

На 16 юли 2018 година в дома си си в Хайредин Евстати е принудил 17-годишно момиче да вършат секс срещу волята му, като го принудил към това със мощ. Според прокуратурата той я е удрял с юмруци по главата и лицето и ѝ отправял закани, че ще почине като куче, като натискал и главата ѝ в тоалетната паница на дома си, до момента в който я малтретирал.

Насилието върху малолетната траяло два часа и половина, по време на което обвиненият показал изключителна гняв, озлобление и садизъм по отношение на нея, написа още в обвинителния акт. При побоя момичето е получило разкъсно-контузна рана, отоци, кръвонасядания и охлузвания в разнообразни елементи на тялото и главата. Евстати беше упрекнат за това още през януари, само че актът беше върнат от съда за прецизиране.

В края на предходната година Евстати Евстатиев и Милен Младенов бяха наказани на първа инстанция от Врачанския областен съд на по 12 години затвор поради нападението и опита за ликвидиране на таксиметровия водач Венцислав Тодоров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР