Районна прокуратура-Свиленград привлече като обвиняеми по три бързи производства 55-годишния

...
Районна прокуратура-Свиленград привлече като обвиняеми по три бързи производства 55-годишния
Коментари Харесай

Хванаха грузинци с пет коли с фалшиви номера на Капитан Андреево

Районна прокуратура-Свиленград притегли като обвинени по три бързи производства 55-годишния Абесалом П., 38-годишния Маночар Т., 50-годишния Хвича Ц., 40-годишния Иракли Ч. и 45-годишния Кахабер Л., грузински жители , за това, че всеки един от тях на 13 ноември на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " -шосе, общ. Свиленград, употребявали подправени табели с регистрационни номера, неиздадени от съответния орган и сложени на лекия автомобил, който ръководят.

До момента е открито, че петимата обвинени закупили пет леки автомобила от Полша , където ходили да си търсят работа. Те тръгнали да се прибират към Грузия, като всеки от тях управлявал лек автомобил. При инспекция на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Капитан Андреево, на изхода от България за Турция , граничните чиновници открили, че два от колите били с белгийски, а другите три с немски , литовски и полски регистрационни табели, които подправени.

Разследването по бързите производства ще завърши в законния период, като един от обвинения е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, а на другите е наложена мярка за неотклонение " парична гаранция ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР