Районна прокуратура - Пловдив и социалните служби в община Раковски

...
Районна прокуратура - Пловдив и социалните служби в община Раковски
Коментари Харесай

Родителите на 13-годишната от Брезово, която забременя от брат си, с нова версия за това кой е бащата

Районна прокуратура - Пловдив и обществените служби в община Раковски са се заели със случая с 13- годишната ромка от Брезово, бременна в 7-я месец. Шокиращата история е обществена загадка в градчето, а точно че момичето е забременяло от личния си брат. Въпреки, че в дребното градче секрети няма, напредналата бременност на малолетната госпожица е останала " незабелязана " от полиция, обществени служащи и даже родителите на девойката, написа " Трафик ".

След обявата ни обаче, всички явно са реагирали " на пожар " и са почнали инспекции. В Районна прокуратура е формирано досъдебно произвеждане по член 151 за съвкупление с малолетно лице. Социалните също са почнали инспекция на случая.

Майката на момичето го е завела на гинеколог, който открил общоизвестния факт, а точно че малолетната е бременна и след по-малко от 2 месеца ще стане майка. На този стадий фамилията явно е решило да " избави " бащата и версията, която майката и родителите й поддържат е, че девойката е имала връзка с юноша от Кърджали, който обаче я зарязал и липсващ. Хипотеза, на която никой не има вяра, защото в града и в ромската махала всички се познават и там мъчно чужд човек би останал неусетен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР