Районна прокуратура - Карлово наблюдава досъдебно производство за нанесени телесни

...
Районна прокуратура - Карлово наблюдава досъдебно производство за нанесени телесни
Коментари Харесай

Арестуваха трима за жестокия побой над горски край Баня

Районна прокуратура - Карлово следи досъдебно произвеждане за нанесени телесни повреди на четирима чиновници от Държавно горско стопанство - Хисаря, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата в Пловдив.

В късния следобяд през вчерашния ден, в землището на Баня, община Карлово, чиновници на горското открили, че се прави противозаконна сеч по поречието на река Стряма. По черен път настигнали четири каруци, които били натоварени с дървен материал и съумели да спрат едната от тях.

Когато почнали да документират нарушаванията, на мястото пристигнала огромна група от мъже, дами и деца от ромския квартал "Стряма " на Баня, въоръжени с колове и камъни. Започнали да хвърлят камъни по горските чиновниците, както и да им нанасят удари с колове.

Подаден е сигнал в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Карлово. Установено е, че от побоя са потърпевши четирима горски чиновници, като единият от тях е с фрактура на ръката.

За период за 24 часа, считано от през днешния ден, са арестувани трима мъже, за които е открито е, че са съпричастни към нанасянето на побоя.

Продължава следствието и оперативно-издирвателните мероприятия за определяне на самоличността на всички участниците в действието.

В хода на огромна акция е открито, че в доста от къщите в квартала има нелегално придобит дървен материал, осъществени са изземвания и са формирани досъдебни производства. Разследването продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР