Полицията в Бургас арестува рано тази сутрин мъжа, който вчера

...
Полицията в Бургас арестува рано тази сутрин мъжа, който вчера
Коментари Харесай

Арестуваха мъжа, опитал да обере златарско ателие в Бургас

Полицията в Бургас арестува рано тази заран мъжа, който през вчерашния ден опита да обере златарско ателие в центъра на морския град, заяви Българска национална телевизия. Той стреля по продавачката, която е и притежател на обекта, с електрошок, вид тейзър.

Обирът е несполучлив, защото дамата съумяла да натисне паник бутона. Извършителят избягал от ателието, сливайки се с тълпата от хора в обедните часове. Носил шапка и по всевъзможен метод опитвал да не бъде сниман от охранителните камери в региона.

След над 18-часово търсене е задържан. Все още не дава пояснения за случилото се и през целия ден през днешния ден предстоят разпити, откакто бъде обезпечен преводач, защото нападателят не приказва български.

" Мъж на 52-годишна възраст, украински жител, който обитава в България законно с краткотрайна протекция. Влиза като клиент в златарското ателие, откакто са му показани няколко от бижутата се възползва от това, че е самичък в магазина и употребява електрически револвер. Имало е сходен случай преди десетина години, само че не мисля, че има нещо общо ", сподели ст. контрольор Станимир Владинов, шеф на " Криминална полиция " към Първо РУ-Бургас.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР