Георги Кръстев е най-младият депутат в 49-ото Народно събрание, като

...
Георги Кръстев е най-младият депутат в 49-ото Народно събрание, като
Коментари Харесай

Борбата за въздуха, пътищата и мостовете продължава за най-младия депутат

Георги Кръстев е най-младият народен представител в 49-ото Народно заседание, като за 1-годишния мандат съумя освен да завоюва парламентарни борби.

Целта дипломирания правист - отличник на своя випуск, е да продължи да се бори за идеите, зад които е застанал, и в 50-ия парламент. И по тази причина още веднъж е претендент в 19-и Русенски изборен регион.

Кръстев стана известен с борба родният му град да диша свободно и като единственият член на екокомисията на Народното събрание с идея. 35 година след задушаването от румънски цех, дунавската столица на България е изложена на заплаха да попадне в обстановка като през 1988 година поради инсинератор в Гюргево.



Двете държавни управления на ППДБ и служебните кабинети не започнаха нищо, с цел да защитят русенци и хората от региона. Кръстев сложи тематиката в дневния ред на българската политика. И реализира напън върху екоминистерството и старт на социална полемика.

Член на транспортната комисия на Народното събрание, Георги не спря да упорства за реализирането на автомагистралата Русе – В.Търново, която беше забравена в последните 3 години безвремие. Като изключим фотосите пред медиите на експремиера Денков със алегорична първа копка.



Народният представител на Русенска област интензивно взе участие и в митингите против претрупания трафик на Дунав мост. Той не дава обещание като някои популисти нови 5 сходни уреди над великата река. Но упорства, че има потребност и би трябвало да се построи един нов мост. Особено, откакто последният кабинет на ППДБ не съумя да обезпечи цялостно приемане на България в Шенген.



„ Всичко, за което се боря, сигурно ще бъде осъществено при безапелационна победа на ГЕРБ на изборите, гарантираща устойчиво и прагматично ръководство в идващите 4 години ”, безапелационен е най-младият народен представител.

„ Като младеж, моята идея е постигането на по-добра среда за живот. За да може нашето потомство да продължи развиването си в България. А тези, които са отвън родината, да желаят да се върнат, споделя Георги Кръстев - Имам обичайни възгледи, имам мощна сила и пресен взор върху политиката. Боря се да направя нашата татковина по-стабилна и по-сигурна ”.

За Георги Кръстев с №22, преференция 102 в бюлетината за 19-и МИР

Неплатена форма

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР