Районна прокуратура - Бургас протестира определената от съда мярка за

...
Районна прокуратура - Бургас протестира определената от съда мярка за
Коментари Харесай

Прокуратурата в Бургас протестира срещу "домашния арест" за училищния директор, обвинен в блудство

Районна прокуратура - Бургас стачкува избраната от съда мярка за неотклонение "домашен арест " по отношение на учебния шеф Христо Радев, упрекнат в блудствени дейности по отношение на малолетно момиче.

Държавното обвиняване смята, че най-адекватната мярка за неотклонение ще е "задържане под стража ". Това оповестиха от прокуратурата. Искането за изменение на мярката по отношение на 58-годишния възпитател към този момент е импортирано в съда. Делото е планувано за 14.30 часа през днешния ден.

Припомняме, че Радев бе арестуван, откакто родителите на ученичка се оплакаха от него. Твърденията им са, че в учебното заведение на село Ново Паничарево, община Приморско, шефът е направил дейности за да възбуди и удовлетвори половите си стремежи. От своя страна на съвещанието за гледане на първичната му мярка за неотклонение педагогът сподели, че обвиняванията са скалъпени, защото има остаряла омраза с три ромски семейства. Адвокатът му тогава съобщи, че по делото има два аудиозаписа, само че се чуват единствено женски гласове и липсва и експертиза на тези записи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР