Районна прокуратура – Кърджали наблюдава досъдебно производство за хулигански действия

...
Районна прокуратура – Кърджали наблюдава досъдебно производство за хулигански действия
Коментари Харесай

47-годишен нападнал кмета на Кирково заради търговски обект

Районна прокуратура – Кърджали следи досъдебно произвеждане за хулигански дейности по отношение на кмета на община Кирково Шинаси Сюлейман, оповестяват от държавното обвиняване.

До момента е открито, че към 13.30 ч. през днешния ден в с. Кирково по отношение на кмета му са осъществени хулигански дейности в наличието на заместник-кмета и секретаря на общината, както и намиращи се наоколо жители. На място е дошъл полицейски екип. Служителите на Министерство на вътрешните работи открили, че 47-годишният Б.Ч. е нанесъл голям брой удари на потърпевшия.

Според първичните данни хулиганските дейности са осъществени поради търговски обект, като на кметът бил атакуван с гаечен ключ и получил над 20 удара.

Под надзора на Районна прокуратура-Кърджали се правят дейни дейности по следствието – оглед на местопрестъпление и разпити на очевидци. Назначена е съдебномедицинска експертиза за типа на телесната щета, както и съдебнопсихиатрична експертиза, която да откри психологичното положение на причинителя, може ли да управлява постъпките си и да осъзнава осъщественото.

Нападналият кмета на Кирково езадържан за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Действията по следствието не престават.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР