Райна винаги е била страстен любител на пътешествията и от

...
Райна винаги е била страстен любител на пътешествията и от
Коментари Харесай

Райна затвори устите на всички: Ето кой ѝ плаща скъпите екскурзии

Райна постоянно е била буен фен на пътешествията и от няколко години насам посвещава повече време да обикаля света, в сравнение с музикалната си кариера. Изглежда, че хубавицата е решила да " бере плодовете " на дългогодишния си труд на сцената и да си даде подобаващ отдих. По доста пъти в годината и на какви ли не екзотични места. 
                             

Инстаграм профилът ѝ прелива от приказни гледки и фотоси, на които театралничи пред забележителности или просто на хубав пейзаж, намиращ се на стотици или хиляди километри от България. Но евентуално знаете, че да кръстосваш света непрекъснато и да отскачаш до родината, само с цел да подредиш куфара си още веднъж, не е по никакъв начин на ниска цена. Ето за какво, предизвикан от многото фрагменти от екскурзии, почитател на Райна косвено ѝ зададе въпроса кой заплаща за разходките ѝ по земното кълбо.

 
                             

Певицата явно се е жегнала от коментара и отсече, че " САМА мога да си го разреша, не ми са нужни дарове, не обичам дарове ". С тези думи Райна съумя да затвори устите на всички, които живееха с усещането, че хубавицата си е намерила богат мъж, който да ѝ обезпечава пътешествията. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР