RAYE, британската изпълнителка и текстописец, е една от най-популярните артисти

...
RAYE, британската изпълнителка и текстописец, е една от най-популярните артисти
Коментари Харесай

Музикалната сензация RAYE в новата колекция на H&M MOVE

RAYE, английската изпълнителка и текстописец, е една от най-популярните актьори на музикалната сцена през днешния ден. Тя се отличава със седем сингъла в топ 20, 33 милиона слушатели на месечна база в Spotify, премия Ivor Novello, голям брой номинации за премиите Brit и връх от песни, написани за най-големите звезди в промишлеността. Първият й албум, като самостоятелен реализатор, излезе при започване на 2023 година под заглавието My 21st Century Blues, включвайки безапелационния английски шлагер Escapism, който беше отличен два пъти с Platinum в Обединеното кралство, както и RIAA Platinum в Съединени американски щати и 10 други територии, а досега е с над 1 милиарда слушания.

Този януари RAYE ще сплоти сили с H&M Move, с цел да показа сбирка за новия сезон, която свързва света на спорта с модата, посредством силата на музиката. Партньорството предава идеално и задачата на H&M Move да накара целия свят и всички да се движат.

„ Когато H&M Move се обърна към мен за това партньорство, се почувствах разчувствана, оценена и трогната. Замислих се какъв брой значимо е придвижването в живота ми и по какъв начин всеки има потребност от него и тази физическа убеденост.  Важно е да оценяваш и развиваш метода, по който се движиш “, споделя RAYE.

В акцията звездата придвижва подготовката си преди сцената на последващо равнище, тренирайки и танцувайки на инструменталната версия на нейния шлагер „ Escapism “, до момента в който е облечена в най-нoвата сбирка на H&M Movе. Дръзко проектирани с подчертаващи тялото линии, моделите са съобразени с фамозната фешън хармония на RAYE и направени от плат с технологията DryMove™, за контролиране на влагата и в допълнение поддържаща технология ShapeMove™.

„ Наистина имам вяра, че придвижването е за всички. To е лекарство, както и музиката, точно по тази причина просто пущам обичания си сингъл, ходя на място, където се усещам в сигурност и се оставям да бъда свободна и да се движа “, споделя RAYE.

„ Радвам се, че H&M Move може да въодушеви хората по целия свят посредством партньорства с водещи международни актьори като RAYE. Музиката е надълбоко обвързвана с придвижването и това се отразява прелестно в тази акция, ” споделя Henrik Kroon, новият общоприет управител на H&M Move.

За H&M Move

H&M Move е марка за придвижване. Празнува придвижването и кара света да не стопира да се движи. Предлага съвременни, функционални дрехи, налични за всеки, по по-устойчив метод. Посетете hm.com/move или последвайте @hm_move за още ентусиазъм.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР