Ратаят Мишо избесня, счупи зъб на италианката Франческа, видя HotArena.Люти

...
Ратаят Мишо избесня, счупи зъб на италианката Франческа, видя HotArena.Люти
Коментари Харесай

Люти закани за мъст във „Фермата“


Ратаят Мишо избесня, счупи зъб на италианката Франческа , видя HotArena .

Люти закани за отплата насочи към всички участникът в риалитито „ Фермата “ по бТВ Мишо, който довечера беше пратен за аргатин.

„ Аз ще се върна и всички ще ревете “, процеди през зъби тиранинът, който влезе в шоуто на мястото на отпадналия артист Иван Ласкин. Още щом прекрачи вратите на фермата, Мишо се прочу с бруталното си държание към дамите.  Във вторник вечер злобата му мазета най-силно към фермера на седмицата Алек , който го уточни за един от възможните дуелисти, които ще се борят за оцеляване в неделя. Причината – унизителното отношение към дамите, които овика, че не работят още в първите си минути в риалитито и напрежението, което основава със свадите си.

Мишо очакваше да не бъде определен, тъй като преди дни се контузи по време на мач като стъпи на погрешно. Въпросът дали да бъде предпазен поради контузията провокира скандал. Почти никой не съжали куцащия аргатин поради гневното му държание преди този момент.

„ В бокса да вземем за пример, в случай че имаш съперник, който го боли ръката, реброто или нещо друго, атакуваш слабата точка, с цел да победиш. Мишо е доста здрав физически и в случай че не бъде отхвърлен в този момент, след това може да ни бие всичките. Медалът постоянно има две страни “, разяснява Владо Николов. Мнението, че във „ Фермата “ също би трябвало да важи законът за джунглата се наложи и измежду останалите.

Михаил обаче реши да бойкотира ратайството си след серия кавги с Алек, който го караше да работи. И извърши заканата си, че ще докара фермерите до сълзи. Този път разплака Франческа, която счупи зъба си в зрънце жито, попаднало в хляба й. Преди това Мишо смля брашното през просото, а фермерите се усъмниха, че преднамерено е добавил шепа несмляни твърди зърна.

„ Как може да има толкоз злобни хора? ", разплака се италианката поради болките в зъба си. По наша информация, по-късно тя е била заведена на ортодонт от екипа на предаването.

След тази преживелица фермерите се схванаха да пращат Мишо за аргатин, до момента в който не си тръгне след двубой, с цел да не трови атмосферата в позитивното шоу. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР