Расистки ли са държавите, неподписали Миграционния пакт?Да твърдиш, че подкрепянето

...
Расистки ли са държавите, неподписали Миграционния пакт?Да твърдиш, че подкрепянето
Коментари Харесай

Без корени ти си роб

Расистки ли са страните, неподписали Миграционния пакт?


Да твърдиш, че подкрепянето на Миграционния пакт значи битка с расизма, ще ме извините, само че с това изявление Вие наричате расисти всички страни, които споделиха „ не “ на Миграционния пакт. Питам: Израел расистка страна ли е? Съединени американски щати се отдръпнаха от Глобалния пакт, Американският дипломат сподели „ Нашето решение по отношение на миграцията би трябвало да бъде взето от американците и единствено от американците. “ Австрия се отдръпна през октомври, заявявайки „ Миграцията не е и не може да бъде главно човешко право. “ Виждате ли, същото умозаключение, като моето. Аз и австрийците не разбираме нищо. Австралия споделя, в лицето на техния вътрешен министър, аз не смятам и Австралия за расистка страна, „ Ние няма да подпишем никакъв документ, който не е в наш народен интерес, а не е в нашия народен интерес да поверим политиката за отбрана на нашите граници на Организация на обединените нации. “ Полша споделя: „ Много евентуално е да последваме образеца на другите и да не подпишем, тъй като нашите закони и суверенни правила по отношение на отбраната на граници ни са приоритет. “ Правителствата на половината свят го споделят, всички те разбират…

Миграционният пакт е това, което е нужно на тези, които използваха незаконната имиграция през последните десетилетия, с цел да изпълнят огромния си проект за финансова нечиста сделка посредством отнемане на нациите и народите от тяхната еднаквост. Защото без корени, ти си плебей и когато си плебей, служиш на ползите на Сорос. За страдание, тези хора вършат тъкмо това. Ние прочетохме Миграционния пакт и желаеме държавното управление да изрази ясна позиция. Искаме държавното управление обществено да каже „ не “. Не е задоволително да не отиде в Маракеш. Ние желаеме избор в този парламент и желаеме всички тези, които желаят да защитят нашата еднаквост и нашите граници, да гласоподават срещу подписването на Миграционния пакт от Италия.

Спомнете си, сътрудник Скалфарото, Вие казахте, че италианците са народ от мигранти. Но когато ние мигрирахме, никой не ни поддържаше с по 37 евро дневно.

(Реч пред Народното събрание на Италия, превод за „ Гласове ”: Екатерина Грънчарова)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР