Ръсел Бранд, известен като актьор и медийна личност, беше обвинен

...
Ръсел Бранд, известен като актьор и медийна личност, беше обвинен
Коментари Харесай

Актьорът Ръсел Бранд е обвинен в изнасилване, Илон Мъск и Андрю Тейт скочиха в негова защита

Ръсел Бранд, прочут като артист и медийна персона, беше упрекнат в обезчестяване, полово посягане и прочувствено принуждение, осъществени в продължение на седем години, през които беше на върха на славата си, оповестява The Guardian. Обвиненията против него идват вследствие на взаимно следствие на " Sunday Times ", " The Times " и английския " Channel 4 ". 

Актьорът отхвърли обвиняванията във видео изказване, като ги назова " някои извънредно съществени обвинявания ". Във видеото Бранд сподели, че е получил писмо от медийна компания, която го осведоми за обвиняванията – общоприета процедура за публицисти, които се готвят да рапортуват за сходни изказвания.  

Актьорът настоя, че всичките му връзки са били по взаимно единодушие. Той сподели, че обвиняванията са " куп извънредно нападателни и гнусни офанзиви " и са свързани с интервал от кариерата му, когато е работил " в мейнстрийма " и е водил " разхлабен живот ". 

" По време на този интервал връзките, които имах, постоянно бяха по взаимно единодушие. Винаги съм бил транспарантен за това тогава, може би прекомерно транспарантен, и в този момент съм транспарантен за това. Да виждам по какъв начин тази бистрота се трансформира в нещо незаконно, което аз безусловно отхвърлям и ме кара да се чудя: Има ли нещо друго сред тях? ", сподели Бранд. 

Според отчета Бранд е имал връзка с 16-годишно момиче, когато е бил на 31. Друга жена твърди, че я е изнасилил в дома й в Лос Анджелис. Трета го упреква в полово принуждение против нея, до момента в който са работили дружно, като заплашвал да я съди, в случай че каже на някого. Четвъртата жена споделя, че е била полово нападната от Бранд, като е била физически и прочувствено измъчвана.

Илон Мъск и Андрю Тейт скочиха в отбрана на Бранд малко след появяването на обвиняванията. " Разбира се, че не обичат конкуренцията ", написа Мъск в отговор на известието на Бранд. " Добре пристигнал в клуба ", поздрави го Андрю Тейт в Twitter, към този момент " Х ", дружно с изображение на рицар с посланието: " Ще се боря с обвиняванията на лудите ку...ки ", прибавя DIGI24.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР