Рап-иконата Карди Би спечели делото за обложката на албума си

...
Рап-иконата Карди Би спечели делото за обложката на албума си
Коментари Харесай

Карди Би спечели знаково дело

Рап-иконата Карди Би завоюва делото за обложката на албума си от 201 6 година с миксове на нейни части – развой, който тече повече от 5 години. Федералното жури в Санта Ана, Калифорния се произнесе в интерес на певицата по всички точки и тя излезе от съда като победител. Въпреки това пред медиите заяви, че не е била изцяло уверена в изхода от това дело.

Карди Би беше съдена от 2017 година насам за обложката на нейния микстейп  албум " Gangsta Bitch Music Vol. 1 ", на който с изключение на провокативната фотография на рапърката, се вижда мъж с доста татуировки на гърба в миг на орален секс.
 Отново в безпътния лабиринт в договаряния за кабинет 22 окт 2022 | Отново в лабиринта на безпътицата. След изстрадания избор на ръководител на Народното събрание и оплетени...
 

One thing Cardi B is going to do… is win.

After 5 years of litigation, Cardi comes out victorious in the suit where a man attempted to sue her for $5 million over a tattoo seen on the cover of her very first mixtape ‘Gangsta B*tch Music Vol 1.’
— KenBarbie™ (@itsKenBarbie)
След 4-дневен развой правосъдния състав реши, че обложката на албума на Карди Би не хвърля ищеца – Кевин Брофи в подправена светлина или не съставлява корист с неговия облик. Брофи твърди, че изкуството употребява неговия облик и татуировките му на гърба без позволение. Той искаше 5 милиона $ от Карди Би, само че след правосъдното решевие остана с празни ръце.

Това не е първото дело за Карди Би. Провокативната й натура непрекъснато се забърква в
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР