Рансъмуерът се превърна в основна заплаха за сигурността в последните

...
Коментари Харесай

Avast Ransomware Decryption Tools – декриптира поразените файлове


Рансъмуерът се трансформира в съществена опасност за сигурността в последните години
(екранна фотография: Alcatraz Locker)

Рансъмуер е най-голямата и непрекъснато растяща опасност за онлайн сигурността. Повечето експерти са единомислещи, че нещата единствено ще се влошат, тъй че всеки консуматор би трябвало да намерения за отбрана .

Макар че на този стадий не съществува универсално решение за отбрана от рансъмуер (ransomware), има разнообразни способи за предотвратяване на компютъра от сходни офанзиви с криптиране на данните и искане на откуп. Ако сте станали жертва на рансъмуер офанзива, не всичко може да е изгубено.

Avast е една от дребното антивирусни компании, които сега оферират безвъзмездни принадлежности за декриптиране за някои от най-популярните типове рансъмуер. Можете да изтеглите инструментите поотделно или всички вкупом, обединени в пакета Avast Ransomware Decryption Tools.
още по темата
Самите принадлежности са много лесни за работа и не изискват апаратура. Просто изтеглете архива, разархивирайте го и стартирайте инструментите посредством съответните изпълними файлове.

Инициализирайте процеса на декриптиране, като добавите местни дискове, мрежови устройства или местни папки. Препоръчително е да ревизирате функционалността „ Run the decryption process as an administrator ” („ Изпълнете процеса на декриптиране като админ ”), както и да архивирате криптираните файлове.

Похвална е самодейността на Avast да даде гратис принадлежности за декриптиране на някои от най-популярните типове рансъмуер. Разбира се, всяка форма на рансъмуер има своите неповторими черти, за които може да научите от формалната страница на Avast.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР