Рангел Бизюрев е задържан днес в Дания за убийството на

...
Рангел Бизюрев е задържан днес в Дания за убийството на
Коментари Харесай

НОВА ИНФОРМАЦИЯ: Вероятно са помагали на убиеца от Цалапица да се укрие


Рангел Бизюрев е арестуван през днешния ден в Дания за убийството на Митко от Цалапица. Информацията с безапелационна и доказана. Това съобщи Окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христева на взаимен Брифинг на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи по отношение на ареста на обвинения за жестокото ликвидиране в Цалапица.

Началник-сектор в Главна дирекция „ Национална полиция “ Стефан Джолев показа още детайлности без елементи поради опасенията данните по случая да не послужат за обучителен семинар за хората, които се укриват.

Той заяви, че Рангел Бизюрев е арестуван в недодялан град в скандинавската страна. Започнал е работа във компания за разчистване на стъкла и е бил наблюдаван. Информацията е получена по реда на интернационалното полицейско съдействие.

„ Уточнихме с сътрудниците по кое време и по какъв начин да бъде арестуван и през днешния ден малко след 9:40 часа българско време той беше задържан в Дания. Положил е доста старания да се укрие и това докара до обстоятелството, че трябваше да го следваме в не една страна. Изградил е мрежа от контакти в чужбина, проверявахме и голям брой хипотези и сигурно не се е укривал самичък. Имаме информация, че е общувал със свои близки в България”, сподели още Джолев.

Не е опитал да бяга при ареста. Взети са крути ограничения от полицията това да не се случи.

„ Не е бил арестуван в Германия както се заяви преди време”, увери Стефан Джолев, въпреки да са знаели, че е бил в Германия. Не е имало закъснение в издаването на Европейската заповед за арест, добави и Ваня Христева.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР