Раковски. Знам, че вие всички виждате реализираната европейска солидарност в

...
Раковски. Знам, че вие всички виждате реализираната европейска солидарност в
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Младен Шишков се срещна с жители на Раковски

Раковски. „ Знам, че вие всички виждате осъществената европейска взаимност в Раковски и по какъв начин положителното взаимоотношение сред локалната власт, държавното управление и българските евродепутати от ГЕРБ преобразяват българските общини. Общината ни се промени радикално при ръководството на Павел Гуджеров – нови улици, детски площадки, фитнес навън, даже и в селата, санирани учебни заведения и детски градини. И това е плод на доста старания и осъществени планове. Това сподели претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Младен Шишков пред цялостната зала на читалището в Раковски, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . На събитието участваха също националният представител ген. Константин Попов и кметът на Раковски и административен секретар на ГЕРБ – Пловдив област Павел Гуджеров.
Шишков изрази своята убеденост, че присъстващите и хората от Раковски ще поддържат листата на ГЕРБ на идните избори. Той посочи, че листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили с лидер Мария Габриел е формирана от млади, амбициозни експерти, работещи в полза на българските жители и даде за образец свършеното до момента от българските евродепутати - понижени такси за роуминг, обезпечен безвъзмезден интернет на публични места в общините, нарастване на бюджета за кохезионна политика, борба против пакета „ Макрон “, ограничения против превъртането на километража и доста други.
„ Ние от ГЕРБ си слагаме високи цели, които ще реализираме с доста работа и познание, не и без поддръжката на държавното управление и нашите представители в Европейския парламент, сподели и Павел Гуджеров. Той изрази поддръжката си за Младен Шишков, като разгласи, че ще разчита на него като можеш и компетентен експерт, чуващ проблемите на хората от първо лице и прикани хората да излязат и да гласоподават за най-хубавата листа.
От своя страна военачалник Попов също изрази вяра, че ГЕРБ ще извоюва безапелационна победа, поради заряда, който вижда в хората, с които се среща. „ Ние всички виждаме по какъв начин парите от държавното управление и европейския съюз трансформират живота на хората и те са удовлетворени от това “, разяснява ген. Попов. Той добави, че действителните резултати в общините са на всяка крачка и жителите са удовлетворени от новите автомагистрали, от обновените читалища, от парковете и опциите за бизнес.
„ За да продължим това, обаче се нуждаем от вашата поддръжка на 26 май “, сподели Младен Шишков и подсигурява, че в случай че бъде определен за евродепутат ще продължи да бъде мост сред неправителствения бранш, гражданското общество и браншовите организации, както и, че ще пази ползите на българските жители в Европейски Съюз.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР