Раковски и няколко населени места в района ще останат без

...
Раковски и няколко населени места в района ще останат без
Коментари Харесай

Спират тока в Раковски, Брезово и още няколко населени места за ден

Раковски и няколко обитаеми места в региона ще останат без ток поради ремонт. Това ще се случи на 23 юли, а повода е ремонт на Електроенергийния систематичен оператор (ЕСО).

В Електроразпределение Юг е постъпила информация от Електроенергийния систематичен оператор (ЕСО) за това, че на 23 юли 2022 година ЕСО ще прави ремонтни действия в подстанция „ Раковски “, благосъстоятелност на ЕСО, от която се подава електрозахранване за региона на Раковски и Брезово.

В тази връзка за интервала от 08:00 до 16:00 ч. на 23 юли 2022 година (събота) следните обитаеми места ще бъдат без електрозахранване: гр. Раковски, гр. Брезово, с. Стряма - индустриална зона Раковски и централната част на селото, с. Отец Кирилово, с. Дрангово, с. Борец, с. Върбен, с. Чоба, с. Тюркмен, с. Зелениково, с. Бабек, с. Свежен, с. Чехларе, с. Розовец, с. Белозем, с. Чалъкови, с. Болярино.

За посочения интервал Електроразпределение Юг ще вкара аварийна скица на електрозахранване, което ще разреши снабдяването с ел. сила за болничното заведение в Раковски.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР