Ръководството, спортно-техническият щаб и футболистите на Ботев (Пловдив) изразяват своята

...
Ръководството, спортно-техническият щаб и футболистите на Ботев (Пловдив) изразяват своята
Коментари Харесай

Ботев Пловдив благодари на феновете си

Ръководството, спортно-техническият щаб и футболистите на Ботев (Пловдив) показват своята признателност към последователите на отбора за поддръжката в дуела против Партизани в Тирана.

" Жълто-черните " завоюваха с 3:1 против албанците в първи мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа. По пътя до Албания почитателите на пловдивчани срещнаха куп премеждия, откакто бяха арестувани от македонската полиция край Крива Паланка.

" Респект за всички, които, както гласи поговорката, минаха през девет планини в десета, с цел да бъдат покрай тима и да дадат на футболистите спомагателна убеденост в първия мач от новия сезон, който Ботев стартира на европейската сцена.

Благодарности и за всички, които стискаха палци за сполучлив старт на европейското премеждие от всички краища на света! С неспокойствие чакаме втория мач в Бургас, с вярата да си осигурим море от позитивни страсти и следващия футболен празник. Заедно! Благодарим! Само Ботев ", гласи известието на клубния уебсайт.

Междувременно стана ясно, че Ботев (Пловдив) ще изиграе другарска среща със съгражданите си от Марица преди реванша с албанския Партизани, оповестяват от клуба.

" Жълто-черните " ще посрещнат завърналия се измежду експертите отбор на клубната база в Коматево в неделя вечер. Двубоят ще се играе на централния терен с начален час 20:00, а входът за фенове ще бъде свободен.

" Канарчетата " получиха ден отмора след успеха в Тирана. Отборът дойде в Пловдив рано сутринта в петък, а треньорския щаб пусна играчите да релаксират до събота в 18:00 часа, когато е планувано идващото занятие на отбора.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР