Ръководството на волейболният Ботев (Луковит) е подало заявка за участие

...
Ръководството на волейболният Ботев (Луковит) е подало заявка за участие
Коментари Харесай

И Ботев подаде заявка за Суперлигата

Ръководството на волейболният Ботев (Луковит) е подало поръчка за присъединяване в Суперлигата на България, заяви президентът на клуба Теодор Чипилов. Както е известно от БФВ дадоха време на клубовете до края на май да заявят своето предпочитание за присъединяване в първата дивизия по волейбол при мъжете, с цел да може да бъде изработен формата за идващия сезон 2020/2021.
 Локо (Пловдив) подаде поръчка за присъединяване в Суперлигата
" Искаме да играем в елита през идващия сезон. Имаме подготвеност за това. Разполагаме с финансови благоприятни условия и работим по селекцията ", разяснява за BGvolleyball.com Теодор Чипилов.

Волейболистите на Ботев приключиха като отличник в Западната група на Висшата лига, като преди прекратяването на шампионатите поради пандемията от ковид, те бяха водач в своята група с 15 победи и единствено една загуба. Също по този начин отборът от Луковит стана единственият втородивизионен клуб, който се класира за финалната фаза в шампионата за Купата на България, като с това записа триумф, който не беше случвал от доста години насам в родното състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР