Ръководството на Възраждане дава пресконференция след изборите на 2 октомври. Преди

...
Ръководството на Възраждане дава пресконференция след изборите на 2 октомври.
Преди
Коментари Харесай

Костадин Костадинов гони представители на някои медии от пресконференция на "Възраждане"

Ръководството на " Възраждане " дава конференция след изборите на 2 октомври.

Преди началото на конференцията водачът на партията Костадин Костадинов разгласи, че от партията не са изпратили предложения до медии, които, по неговите думи, се финансират от непознати фондации и помоли представителите на " Дневник ", " Капитал ", " Медияпул " и Клуб Z ", да изоставен.



В противоположен случая споделя, че конференцията няма да стартира.



Костадин Костадинов помоли за подпомагане за изгонването на публицистите и чиновници на Българска телеграфна агенция, защото партията е наела пресклуба на Българска телеграфна организация за конференцията си. След като това не се случи, той приключи конференцията.

В момента той приказва пред публицисти от всички медии извън.

" Единственият мандат, който ще подкрепим, е мандатът на " Възраждане ". Ние сме подготвени със собствен кабинет и ще го представим, в случай че президентът връчи на " Възраждане " третия мандат. Най-вероятно отиваме на нови избори. ", съобщи той.

Опитите за сформиране на кабинет в границите на първия мандат Костадинов дефинира по този начин:

" Това държавно управление се образува от американското посолство сега и една част от медиите, които са тук, работят в тази посока. Това държавно управление, което се готви, евроатлантическо, задачата му е да вкара България във войната "

Според него всяка медия, получаваща финансиране от непозната страна, би трябвало да получи статут на задграничен сътрудник, сходно на статута на съветската RT в Съединени американски щати.

От партията ще иницират преговорен екип в 48-ото Народно заседание по отношение на влизането на България в еврозоната. От " Възраждане " са изрично срещу присъединението ни към еврозоната и упорстват въпросът да се реши с референдум.

Според него настояването за ускорено присъединение на Украйна към НАТО опонира на разпоредбите на самия Алианс, тъй като на тероторията и има неуреден боен спор.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР