Ръководството на Валенсия е наясно с факта, че ако отборът

...
Ръководството на Валенсия е наясно с факта, че ако отборът
Коментари Харесай

Валенсия играе в името на изгряващата си звезда

Ръководството на Валенсия е наясно с обстоятелството, че в случай че тимът не успее да се класира за Шампионската лига, това ще направи наложителна продажбата на изгряващия полузащитник Карлос Солер.

Валенсия може да отмъкне Маруан Фелаини

Според вестник „ Марка” при липса на приходите от място в топ 4 на Ла Лига, „ прилепите” ще би трябвало да намерят метод да наберат 45 милиона евро до началото на идващия сезон. Това би било допустимо само посредством продажба на 20-годишния Солер, който без подозрение е най-конвертируемия актив на валенсианци.

Високо цененият футболист преподписа с „ лос че” през май до 2021 година, а в договора попада освобождаваща уговорка на стойност 80 милиона евро. Неговият дебют в професионалния футбол пристигна през декември 2016 година, а от този момент до момента той има 37 мача – в това число 11 участия като титуляр през сегашния сезон, в които се регистрира с 4 гола.

Неосъществен връх размъти главата на Дзадза

Валенсия е присъединил във финансовия разбор и бъдещата продажба на Жоао Кансело в Интер (където той към този момент играе под наем).

Към момента „ прилепите” са на гребена на вълната в шампионата на Испания. Те записаха 8 победа и 3 равни в откриващите 11 кръга, което е внезапно усъвършенстване след две следващи 12-и места в Примера дивисион.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР