Ръководството на ЦСКА внесе още яснота за построяването на новия

...
Ръководството на ЦСКА внесе още яснота за построяването на новия
Коментари Харесай

ЦСКА с нови разкрития за стадиона

Ръководството на ЦСКА внесе още изясненост за построяването на новия стадион. Армейците разгласиха и видео по какъв начин ще наподобява оборудването.

„ Конструктивните калкулации и определянето на геометрията на стадиона са две от най-сложните и времеви задания, които имахме.
Щастливи сме, че завършихме тази фаза от плана и можем да ви дадем информация какво ще съставлява строителството на новия ни дом.

- Ще заложим главно на сглобяем стоманобетон и железни детайли, което ще улесни извънредно доста работата на терен и ще усъвършенства периодите за осъществяване на обекта. По-конкретно:

- детайлите ще бъдат предварителното направени в фабричен условия, което ще подсигурява най-високо качество, хармония и акуратен надзор на производството;

- ще реализираме висока здравина на бетона;

- монтажът ще е в пъти по-бърз, шумът – доста по-малко, а неудобствата от строителните действия на терен сведени до най-малко.

- ще имаме опция за произвеждане на огромни детайли с дължина над 20 метра, което е извънредно мъчно постижимо с едносъставен стоманобетон.

- Този метод на строителство ще редуцира времето за осъществяване на обекта на половина.

- Детайлна информация за количествените стойности ще намерите във видеото. Стотици калкулации бяха направени за всеки един подробност по стадиона, тъй че да подсигуряваме сигурност, качество и модерни решения. В прикачените графики ще разберете повече за направените разбори и ще видите общ и подробен 3-D модел на структурата на стадиона с фактически заложените детайли и размери. Всички визуализации демонстрират действително свършени задания, създадени съответно и единствено за стадиона на ЦСКА.

- Напълно уверени сме, че свършената работа досега и тази, която следва отсега нататък, ще задоволят всички заинтригувани страни, които под една или друга форма са свързани с новото ни съвременно оборудване. "

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР